OBITELJSKO POLJOPRIVREDNO GOSPODARSTVO

KATEGORIJE PROIZVODA

Naši proizvodi se sastoje isključivo od plodova s naše plantaže čiji se cjelokupni uzgoj temelji na načelima tradicionalnog ekološkog uzgoja.

To znači da ne upotrebljavamo nikave kemijske preparate u uzgoju, a proizvodi su 100% prirodni – bez dodataka šećera, umjetnih bojila, pojačivača okusa, vode, konzervansa i ostalih dodataka!

2020

top ponuda

Kupinovo desertno voćno vino

Kupinovo vino je poslastica za nepce, a može pružiti i određene blagodati za zdravlje. One proizlaze iz flavonoida koje nalazimo u kupinama, a koje se dobro očuvaju prilikom pretvorbe ovog voća u alkoholno piće. Iako i u kupinovom vinu kao i u svakom drugom alkoholnom piću treba uživati umjereno, ono na nekoliko načina djeluje pozitivno na ljudski organizam. Ne treba zaboraviti kako desertno kupinovo vino ipak sadrži 15% alkohola i 10% šećera zbog čega je važno konzumirati ga umjereno.

Sve vrste

Džemovi

  • U ponudi imamo od aronije, aronija/jabuka, maline, kupine, borovnice haskap.
  • Džemovi se pripremaju po starim recepturama, s visokim sadržajem voća i autentičnom voćnom aromom. Premium, rukom brano voće, kuha se na niskim temperaturama, čime se zadržavaju sve nutritivne vrijednosti i vitamini.

Prirodni 100%

Sokovi

  • Aronija sok – Matični sok
  • Matični sok nije isto što i sirup te se ne miješa s vodom, a pije se kao prirodni lijek po preporučenoj dnevnoj dozi od 30-50ml.

Prirodni 100%

Svježe i zamrznuto bobičasto voče

Bobičasto voće je ono koje većina nas s nestrpljenjem očekuje i vjerojatno ne postoji nitko tko ne obožava barem jednu vrstu ovog zdravog voća. U bobičasto voće ubrajamo aroniju, maline, kupine, borovnice, ribiz, brusnice te druge bobice. Svježe bobice se mogu zamrznuti i koristiti tijekom cijele godine, a zamrzavanjem ne gube svoje nutritivne vrijednosti. Svježe ili zamrznute bobice možete jesti same, ubaciti u smoothie ili pripremati s njima razna jela i slastice.

Vama na usluzi

NAŠI PROIZVODI

BOBIČASTO VOĆE
Bobičasto voće je već poznato kao voće koje obiluje važnim nutrijentima neophodnim za naše zdravlje i kvalitetu života. Njihova konzumacija može dovesti do značajnih promjena u organizmu, a najvrjednije je svježe ubrano voće iz domaćih vrtova.
Trend zdrave i funkcionalne prehrane u posljednje vrijeme sve veći naglasak stavlja na voće bogato hranjivim tvarima, vitaminima i mineralima te antioksidativnim svojstvima i vlaknima.

Imate li 18 godina? / Are you 18

Za pregled stranice morate imati 18 ili više godina. Odaberite svoju dob za ulazak.

- -